PRIJZEN
 

NB De webshop is tijdelijk gesloten. Prenten kun je bestellen via email (emmy@volkje.nl ) of kopen op de markten waar Volkje te vinden is.

Toen ik begon met Volkje had ik een idealistisch idee over hoe ik mijn prentjes zou willen prijzen. Ik had een mooie formule bedacht dat de Volkjes beschikbaar zouden moeten zijn voor de kostprijs en een donatie. Inmiddels heb ik gemerkt dat daar niet tegen aan te schilderen is! Ik houd het gewoonweg niet bij! Dus met een beetje pijn in het hart laat ik deze formule los en hangt er vanaf nu aan mijn Volkjes gewoon een prijskaartje! In de webshop kun je zien hoeveel ze kosten. Mocht je een kleine beurs hebben en toch een Volkje willen laten versturen (aan jezelf of iemand die jou dierbaar is) dan kun je me dat laten weten via contact. In een dergelijk geval herstel ik voor jou met liefde mijn oude formule weer in ere!

NB. De prijzen zijn exclusief verzendkosten!

peekaboo

 

EXPOSITIE/GALERIE
Ik krijg inmiddels ook af en toe de vraag of ik wil exposeren met mijn Volkjes. Dat wil ik wel. Graag zelfs! Hiervoor maak ik speciaal werk. Dat zit nog in de pijplijn en als alles gaat zoals ik het voor me zie zal er in de loop van 2014 een eerste Volkje expositie klaar zijn. Meer hierover is te zijner tijd te vinden op de Nieuwspagina.